Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

on

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΗΧΩ":

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο γκαράζ μονοκατοικίας στην τοπική κοινότητα Περάσματος στη Φλώρινα. Οι αναθυμιάσεις προκάλεσαν προβλήματα στους ένοικους του σπιτιού οι οποίοι μεταφέρθηκαν άμεσα για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο της Φλώρινας.

Σημαντική στην κατάσβεση της φωτιάς ήταν η βοήθεια των δημοτικών συμβούλων του Δήμου Φλώρινας οι οποίοι συνεδρίαζαν στο απέναντι κτηρίου του Δήμου. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ρεπορτάζ : Εφημερίδα ΗΧΩ Φλώρινας Ξεχωριστό ευχαριστώ όμως από την αντιδήμαρχο Όλγα Μούσιου προς τους συναδέλφους της που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη το δημοτικό συμβούλιο και ακούγοντας φωνές από το χώρο της πυρκαγιάς αμέσως μετέβησαν προς βοήθεια.
Δείτε πως περιγράφει η κ Όλγα Μούσιου Μυλωνά :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.