Σάββατο, 1 Ιουνίου 2019

on
Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες του Νομού Φλώρινας,

Φίλες και φίλοι,

Νιώθω την ανάγκη, με το κλείσιμο της αυλαίας των περιφερειακών εκλογών, να σας απευθύνω τις ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχαριστίες μου για την εκλογή μου ως περιφερειακού συμβούλου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συγκινητική σας ανταπόκριση και υποστήριξη με ανέδειξε πρώτο περιφερειακό σύμβουλο της παράταξης «Ανατροπή-Δημιουργία» του Θεόδωρου Καρυπίδη σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, γεγονός το οποίο εμπεδώνει στη συνείδησή μου ισχυρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην υπόθεση της προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος. Δώσαμε μαζί έναν ωραίο εκλογικό αγώνα προγραμματικών θέσεων και ανεπτυγμένου αυτοδιοικητικού λόγου συζητώντας πάνω σε διάφορα θέματα νευραλγικής σημασίας που απασχολούν την καθημερινότητά μας και των οποίων η λύση θα εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Αναλαμβάνοντας με σεβασμό το καθήκον και τον ρόλο που μου αναθέσατε, δεσμεύομαι δημόσια ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για μια Δυτική Μακεδονία με ανάπτυξη, υποδομές και εξωστρέφεια.

Το οφείλουμε στον τόπο μας και στα παιδιά μας!

Γιάννης Λιάσης 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.