Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης Γραμματέας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, στην διάρκεια της επίσκεψής του στην Φλώρινα στις 26-6-2019, χαιρέτησε με ενθουσιασμό τους υποψήφιους βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας, δίνοντας σαφές μήνυμα ενότητας. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και με φορείς του τόπου και να ζητήσει την υποστήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους, για να αποτελέσει το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ένα ισχυρό αντίβαρο στη μέλλουσα κυβέρνηση και να αποκτήσει δύναμη διεκδίκησης για εργασιακά δικαιώματα, ένα σοβαρό και αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος, μισθούς, συντάξεις, προοπτική και ελπίδα πραγματική ξανά, για όλους τους Έλληνες, για την Ελληνική κοινωνία και τη νέα γενιά.

Η επιλογή του ΚΙΝΑΛ να επιλέξει για την θέση του Γραμματέα τον νεαρό Μανώλη Χριστοδουλάκη, είναι ένα μήνυμα ανανέωσης στον κόσμο της κεντροαριστεράς.

Η παρουσία του Στέλιου Μαυρίδη υποψηφίου βουλευτή στην Π.Ε. Φλώρινας, είναι η επιλογή που θα ανανεώσει την πολιτική ζωή του τόπου και θα δημιουργήσει τις προοπτικές για ισχυρές διεκδικήσεις και δυναμική εκπροσώπηση της Φλώρινας.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, 28-6-2019, οι υποψήφιοι Βουλευτές θα επισκεφθούν την περιοχή του Φιλώτα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ