Θέλω να εκφράσω με τον πιο εγκάρδιο τρόπο τις ευχαριστίες μου προς όλους τους συνδημότες και κυρίως σε όσους προσήλθαν στις κάλπες την 26η Μαΐου και την 2η Ιουνίου, συμμετέχοντας στη γιορτή της Δημοκρατίας, που είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές.

Θερμές ευχαριστίες και σε όλους τους συνεργάτες μου που μοιράστηκαν μαζί μου αυτό το ωραίο ταξίδι του εκλογικού αγώνα.

Επίσης, νοιώθω την ανάγκη να συγχαρώ τους υπόλοιπους συνδυασμούς που συμμετείχαν στις εκλογές και ο καθένας έδωσε τον αγώνα του. Το είπα τη βραδιά των εκλογών και θέλω να το επαναλάβω διότι το πιστεύω ακράδαντα: δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι! Υπάρχουν μόνο ενεργοί πολίτες που ξεδίπλωσαν τις ιδέες και τις προτάσεις τους προκειμένου να πείσουν τους συμπολίτες μας για την ορθότητά τους.

Έχει γίνει πολύς λόγος για την απλή αναλογική και την εκπροσώπηση των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ναι, είμαστε αναγκασμένοι να συνεργαστούμε, αλλά εγώ πιστεύω ότι πρέπει να συνεργαστούμε! Είναι επιτακτική ανάγκη, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε θεσμική επιταγή, να συνεργαστούμε και μέσα από την όσμωση των απόψεων να προχωρήσουμε μπροστά. Δεν είναι ώρα για στείρες αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες χωρίς νόημα. Είναι ώρα για δουλειά και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε εγώ και οι συνεργάτες μου. Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να συμμετάσχουν, έχοντας βαθιά πίστη ότι όλοι επιθυμούν το καλό του τόπου και τίποτα παραπάνω.

Δεν περισσεύει κανείς! Μαζί πρέπει να προχωρήσουμε και να βάλει ο καθένας το λιθαράκι του για την ανάπτυξη του τόπου.

Από την πλευρά μου δηλώνω ότι θα είμαι δήμαρχος όλων των συνδημοτών μου και ο μόνος μου στόχος είναι να υπηρετήσω τους συμπολίτες μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Άνθιμος Μπιτάκης