Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας θέλω να ευχαριστήσω όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την απλόχερη στήριξη και την συμπαράσταση σας σε έναν αγώνα που...ΤΩΡΑ αρχίζει.

Με εκλέξατε δημοτικό σύμβουλο κάτι που αποτελεί για μένα σπουδαίο εύσημο, ΤΙΜΗ, αλλά και ΕΝΤΟΛΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Είμαι πολύ περήφανος για όλους ΕΣΑΣ που με ακούσατε, που ανοίξατε το σπίτι σας και με πήρατε τηλέφωνο για να μου ευχηθείτε και να δηλώσετε την στήριξη σας, και πριν και μετά τις εκλογές.

Είμαι πολύ συγκινημένος για την απλόχερη εμπιστοσύνη που μου δείξατε, αναγνωρίζοντας την ανιδιοτελή και ειλικρινή προσπάθεια μου για ένα καλύτερο αύριο στον Δήμο Φλώρινας.

Είδα στα μάτια σας τις προσδοκίες που έχετε από εμένα και τη νέα Δημοτική Αρχή. Σας βεβαιώνω ότι αυτά τα γεμάτα προσμονή βλέμματα σας δε θα τα προδώσω ΠΟΤΕ. Υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.

Συγχαίρω τον νέο μας Δήμαρχο, τον Βασίλη Γιαννάκη, για το ΗΘΟΣ και την ΕΝΤΙΜΌΤΗΤΑ που επέδειξε καθ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και για την ψυχραιμία του απέναντι σε προκλήσεις και προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκε.

Ευχαριστώ όλους τους συνυποψήφιους μου στον συνδυασμό «ΦΛΩΡΙΝΑ-τόπος ζωής μας». Τους άξιους αυτούς ανθρώπους που ο καθένας από το μετερίζι του έδωσε έναν έντιμο αγώνα γεμάτο ΗΘΟΣ χωρίς τάματα και προστάγματα. Είναι ΤΙΜΗ μου που τους γνώρισα και στρατεύτηκα μαζί τους σε αυτήν την προσπάθεια.

Ευχαριστώ τους ΦΙΛΟΥΣ μου, τους συμμαθητές μου, τους συγγενείς και όλους τους συνδημότες μου που αγκάλιασαν με την εμπιστοσύνη τους την υποψηφιότητα μου.

Τέλος, ευχαριστώ τα υπέροχα κορίτσια μου και τη μοναδική Σταυρούλα μου για την αμέριστη συμπαράσταση που έδειξαν σε αυτήν την προσπάθεια. Χωρίς τη δική τους προτροπή και στήριξη τίποτα από όλα αυτά τα όμορφα δε θα είχε συμβεί.

Συνδημότισσες, συνδημότες

Δεσμεύομαι ότι στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα είμαι αρωγός σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης και ανάπτυξης του τόπου αλλά και σκληρός κριτής και κατήγορος όταν θα θίγεται το κοινό συμφέρον των δημοτών.

Οι εκλογές για μένα τελείωσαν το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουνίου 2019.

Προεκλογικές εντάσεις, προστριβές και κάποια λόγια παραπάνω που μπορεί να ειπώθηκαν άθελα από τον καθέναν μας, χάνονται στο χωνευτήρι του κοινού συμφέροντος και της αγάπης μας για την Φλώρινα.

Τώρα είναι η ώρα της ΕΥΘΥΝΗΣ. Τώρα είναι η ώρα της ΔΟΥΛΕΙΑΣ. Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει ΚΑΝΕΝΑΣ. Και το τελευταίο μυρμήγκι αυτού του τόπου μπορεί να συμβάλλει και να προσθέσει ένα μικρό λιθαράκι στην κοινή προσπάθεια να φτιάξουμε έναν τόπο που μας αξίζει. Είμαι βέβαιος ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε, γιατί μπορούμε και πρέπει να τα καταφέρουμε!

Σας ευχαριστώ
Ο Μιχάλης που γνωρίσατε και γνωρίζετε...