Με τους επιτυχόντες του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του Δήμου Φλώρινας συναντήθηκε τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, κ. Δημήτριου Θεοφανίδη, των Αντιδημάρχων κ.κ. Όλγας Μούσιου Μυλωνά, Νικόλαου Δούμτση, Θεόδωρου Δημόπουλου, Σωτήριου Τσορμπάρη και Κωνσταντίνου Τριανταφυλλίδη, του Πρόεδρου Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, κ. Νικόλαου Μουρατίδη, του Πρόεδρου του Νομικού Προσώπου του Δήμου Φλώρινας, κ. Παναγιώτη Μαβίδη καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο κ. Δήμαρχος, συνομιλώντας με τους επιτυχόντες, τους καλωσόρισε ως εργαζόμενους στον Δήμο Φλώρινας και αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της προσφοράς της εργασίας τους, η οποία σε συνδυασμό με τη συνεργασία τους με τους υπαλλήλους και τους Προϊσταμένους του Δήμου, θα έχει ως αποτέλεσμα να επιτευχθεί η παροχή ακόμα καλύτερης εξυπηρέτησης των δημοτών της Φλώρινας και ικανοποίησης των αιτημάτων τους.

Ο κ. Δήμαρχος κατά την τοποθέτησή του ανέφερε: 

«Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος ο Δήμος Φλώρινας, θα απασχολήσει προσωπικό μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας και συγκεκριμένα, 88 άτομα. Η έγκριση των θέσεων εργασίας αποτελεί πάγιο αίτημά μας προς τους αρμόδιους φορείς και τα Υπουργεία, ώστε και να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του Δήμου σε προσωπικό, αλλά και να υπάρξει και μια οικονομική βοήθεια σε νοικοκυριά του Δήμου μας, ειδικά αυτή την περίοδο που η ανεργία μαστίζει την περιοχή μας. Έτσι, ως Δημοτική Αρχή αξιοποιούμε όλα τα προγράμματα εργασίας, στα οποία μπορούμε να συμμετάσχουμε, ενώ κάθε χρόνο αιτούμαστε και μας εγκρίνονται και οχτάμηνες θέσεις εργασίας από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Εύχομαι σε όλους σας καλή αρχή και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προκαταβολικά για τις υπηρεσίες που θα προσφέρετε στον Δήμο μας και στους συνδημότες μας». Να σημειωθεί, ότι ο Δήμος Φλώρινας κάθε χρονιά αιτείται την πρόσληψη των απαιτούμενων ατόμων, σύμφωνα με τις ανάγκες του και τις κενές θέσεις εργασίας μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, ώστε να υποστηριχτούν οι λειτουργίες του Δήμου μας και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για τους συμπολίτες μας.