Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

on

Κατεβάστε στο κινητό ή στο τάμπλετ σας την εφαρμογή PrespaWings και ξεκινήστε την περιπέτεια της ορνιθοπαρατήρησης στο Εθνικό Πάρκο Πρεσπών!
Με την εφαρμογή PrespaWings, μπορεί ακόμα και ο λιγότερο εξειδικευμένος χρήστης να έχει μια συναρπαστική εμπειρία ορνιθοπαρατήρησης.

Ακολουθώντας πολύ απλά βήματα, μπορείτε να αναγνωρίσετε 27 είδη πουλιών του Εθνικού Πάρκου Πρεσπών.

Aυτό που χρειάζεται είναι να χρησιμοποιήσετε προσεκτικά τις αισθήσεις σας! Στην εφαρμογή θα βρείτε επίσης οδηγίες και πρακτικές συμβουλές για ορνιθοπαρατήρηση, πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτών των 27 ειδών, χάρτη της περιοχής με σημεία παρατήρησης πουλιών, αλλά και αναλυτικότερες πληροφορίες για την οριθοπανίδα της Πρέσπας.

Η εφαρμογή PrespaWings σχεδιάστηκε στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE Prespa Waterbirds. Είναι διαθέσιμη για περιβάλλοντα Android και σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για IOS.

Κατεβάστε εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.