Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

on

Ο Δήμος Φλώρινας, προκειμένου να διοργανώσει το «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019» την περίοδο 5 – 25 Αυγούστου 2019, απευθύνει πρόσκληση στους Πολιτιστικούς, Μορφωτικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, Ομίλους και Σωματεία της περιοχής, σε καλλιτεχνικά σχήματα και σε ενδιαφερόμενους πολίτες (καλλιτέχνες, εικαστικούς, μουσικούς, κλπ.), αλλά και εθελοντές για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων,  να καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις τους με συγκεκριμένη περιγραφή για τα δρώμενα που μπορούν να παρουσιάσουν (παραστάσεις, χορευτικά, θεατρικά, εκθέσεις, συναυλίες, κ.λπ.), αριθμό συμμετεχόντων, τις ημερομηνίες που θα είναι εφικτή η υλοποίηση της πρότασής τους και την προαπαιτούμενη συνδρομή του Δήμου για τη σύναψη της συνεργασίας.

Οι προτάσεις των ενδιαφερόμενων μπορούν να κατατεθούν είτε στο Δημαρχείο Φλώρινας (υπόψη Αντιδημάρχου, Όλγας Μούσιου Μυλωνά) είτε ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις: dimosflorinas@gmail.com και mousiou.olga@gmail.com, μέχρι και την Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσφορά σας και τη συνεργασία σας με τον Δήμο Φλώρινας.

Όλγα Μούσιου Μυλωνά
Αντιδήμαρχος Φλώρινας0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.