Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 2.030 πολίτες που στήριξαν και επέλεξαν το Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ στη Φλώρινα. 
Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες οι οποίοι με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους και με ανέδειξαν στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου μας.
Ταυτόχρονα, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το σύνολο των πολιτών της περιοχής μας για την εκτίμηση που εισέπραξα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και την ειλικρινή και άδολη επικοινωνία που αναπτύξαμε.
Από την πρώτη στιγμή που πολιτεύτηκα επέλεξα να χτίσω μια διαφορετική σχέση με τους πολίτες της Φλώρινας, βασιζόμενη στον αμοιβαίο σεβασμό, την αλήθεια και την ουσιαστική επικοινωνία.
Με τη δυναμική παρουσία των νέων στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής καταφέραμε να ξεχωρίσουμε «την ήρα από το στάρι» και να βάλουμε τα θεμέλια για μία υγιή κεντροαριστερά με ιδεολογικό υπόβαθρο για το μέλλον. 
Σηκώσαμε όλο το βάρος του προεκλογικού αγώνα στη Φλώρινα με εντιμότητα και αξιοπρέπεια, μακριά από αγκυλώσεις του παρελθόντος, συμφέροντα και μηχανισμούς, με σύμμαχο τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ της δημοκρατικής παράταξης και της κοινωνίας! Διαγράψαμε ένα δυναμικό παρόν και ορίσαμε την αρχή ενός νέου αγώνα για ένα ακόμα πιο δυναμικό μέλλον! 

Ο κοινός μας αγώνας συνεχίζεται μέσα από μια υπεύθυνη ενασχόληση, για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Φλώρινάς μας.