Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019


Το Ωδείο Φλώρινας συμμετέχει στην Διεθνή Συνάντηση-Συνέδριο "Περιπατητικές Πρακτικές-Περιπατητική Τέχνη-Περιπατητικά Σώματα" που διοργανώνει το 1ο Εργαστήριο του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με ένα Music Walking Event. Παραδοσιακοί οργανοπαίχτες συμβάλλουν σε ένα ηχοτοπίο σε τμήμα της διαδρομής που θα ακολουθήσουν τα μέλη της Διεθνούς Συνάντησης από τον Λαιμό στον Άγιο Γερμανό, ενώ η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής συνοδοιπορεί με τους συμμετέχοντες υποδέχοντάς τους και οδηγώντας τους στον εκθεσιακό χώρο της Βυζαντινής Συλλογής του Αγίου Γερμανού στις Πρέσπες, όπου η εκδήλωση ολοκληρώνεται με το σύνολο παραδοσιακής μουσικής και το σύνολο αφρικάνικων κρουστών του Ωδείου Φλώρινας.

Επιμέλεια συνόλων: Γιώργος Τσαμπάζης-Σωτήρης Κωστίδης-Φώτης Μπαρής. Διεύθυνση Χορωδίας: Βασίλειος Δόντσιος.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.