Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019Φίλοι και φίλες,


Αισθάνομαι την ανάγκη, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μου συμπαραστάθηκε στον προεκλογικό μου αγώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο εσάς, φίλους παλιούς, αλλά και νέους, που με τιμήσατε με την ψήφο σας, με τη φυσική σας παρουσία στην κεντρική μου ομιλία όπως και όλους όσους συνάντησα από κοντά στα χωριά που επισκέφτηκα τις τελευταίες 17 μέρες. Να ευχαριστήσω επίσης, όλους όσους επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά και φυσικά εσάς που με παρακολουθείτε μέσα από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με στηρίζετε.

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είχα την ευκαιρία ν’ ακούσω προβλήματα, ιδέες και απόψεις και να καταθέσω τις δικές μου προτάσεις για το παρόν και το μέλλον της περιοχής μας.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου και να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι κοντά σας καθημερινά ,θα έχετε την στήριξη και τη βοήθειά μου, όπως έκανα μέχρι σήμερα.

Οι πολίτες διατράνωσαν την πίστη τους  στην κυβέρνηση της Ν.Δ με ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη Ελλάδα ανάπτυξης .Ξεκινάμε λοιπόν σήμερα όλοι με Κυριάκο Μητσοτάκη μπροστά μια νέα ελπιδοφόρα εποχή .

Εύχομαι καλή θητεία στον επανεκλεγέντα βουλευτή κ. Αντωνιάδη.
Με ενότητα και συνεχή προσπάθεια, θα φτάσουμε τη χώρα και τον τόπο μας εκεί που …μας αξίζει.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Λεμονιά Μπούτσκου
Υποψήφια Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.