Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

on

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. ΄΄Αριστέας΄΄,το οποίο συνεδρίασε την Τρίτη 2 Ιουλίου για πρώτη φορά με τη νέα του σύνθεση, η οποία είναι η ακόλουθη:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Κατσουπάκης Αναστάσιος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Κάγκα Παρασκευή
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Γκώτης Αθανάσιος
ΤΑΜΙΑΣ : Βεράνης Γεώργιος
ΜΕΛΟΣ (ΕΦΟΡΟΣ) : Στρατάκης Διονύσιος
ΜΕΛΟΣ (ΕΦΟΡΟΣ) : Σαββαΐδου Ελισσάβετ
ΜΕΛΟΣ (ΕΦΟΡΟΣ) : Παπαδοπούλου Άννα
ΑΝΑΠΛΗΡ. ΜΕΛΗ : Εξάρχου Ευανθία
ΑΝΑΠΛΗΡ. ΜΕΛΗ : Μαρκόπουλος Ανέστης

Στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίουνα συνεχίσει ο σύλλογος να διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Αμυνταίου και στις ηλικιακές κατηγορίες της  Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας.

Με μπάρμπεκιου έκλεισε η χρονιά...
Μετά από μια γεμάτη χρονιά, με παρουσία σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες πρωταθλημάτων τις ΕΣΠΕΜ, Ο πρόεδρος του Αριστέα κ. Αναστάσιος Κατσουπάκης, έριξε την αυλαία με μια όμορφη εκδήλωση.
Μέσα σε άκρως οικογενειακό κλίμα η διοίκηση του συλλόγου προσέφερε μπάρμπεκιου σε παιδιά και γονείς, στην ειδυλλιακή τοποθεσία του Προφήτη Ηλία, στην Τ.Κ. Πελαργού. 
Ο κ. Κατσουπάκης, αφού ευχαρίστησε τους συντελεστές τις αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, εξήρε τις αγωνιστικές επιδόσεις των αθλητριών και κυρίως το ήθος που επέδειξαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Τέλος ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο της Τ.Κ. Πελαργού κ. Ιάκωβο Σαββίδη για τη φιλοξενία.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.