Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019


-Ένας  υποψήφιος βουλευτής συν ταξίδευε αεροπορικός με ένα πολίτη την Κυριακή των εκλογών, ο πολιτικός καθ΄ όλη την διάρκεια της πτήσης ήταν απασχολημένος με το smartphone, έστελνε μηνύματα στους ψηφοφόρους του.
-Ο πολίτης περίμενε την στιγμή που θα το κλείσει, έτσι θα του δινόταν η ευκαιρία να κάνει κάποιες ερωτήσεις, όμως η πτήση κόντευε να φτάσει στο τέλος και ο πολιτικός συνέχιζε να είναι «πάνω» στο smartphone.
-Ο πολίτης αποφάσισε να κάνει την αρχή λέγοντας: Κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο και πετάμε χαμηλά θα μπορούσες να κάνεις μια ανάπαυλα για να θαυμάσεις το υπέροχο τοπίο που απεικονίζεται κάτω στην γη.
-Ο πολιτικός ούτε καν πήρα τα μάτια του από το smartphone, απλά του απάντησε: Από εδώ μπορώ να επικοινωνώ με τους ψηφοφόρους μου, στέλνω ευχές και μηνύματα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα των εκλογών.
-Ο πολίτης ρώτησε: «Τι είναι εκείνο που έχει ο λαός και το ψάχνουν οι πολιτικοί, όταν το παίρνουν τον ξεχνάν;»
-Ο πολιτικός απάντησε αυθόρμητα: Η ψήφος! και αμέσως έκλεισε το smartphone γεμάτος ντροπή αλλά και αποφασισμένος να αλλάξει την τακτική του.-

Κεντρική ιδέα: Η προσωπική επαφή των πολιτικών με τους ψηφοφόρους αντικαταστάθηκε με την διαδικτυακή, γεγονός που ανησυχεί σοβαρά τους σκεπτόμενους πολίτες.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος - Εκδότης
iliadisspiros@hotmail.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.