Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019


Ένα πλήρως εξοπλισμένο σκοπευτήριο για αεροβόλο πιστόλι απέκτησε η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας.

Παρόντες στην τελετή 
εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου στο πρώην στρατόπεδο Τάγαρη  ήταν ο νέος Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Αντωνιάδης ο νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος Σωτήριος Βόσδου ο Δ/κτης του 1ου Συντάγματος Πεζικού Νικόλαος Γκόνης ο Αστυνομικός Δ/ντης Φλώρινας κ.Παλιογιάννης το ΔΣ της ΣΑΛΦ και πολλοί φίλοι του αθλήματος.

Για τις επιτυχιες και τα μελλοντικά σχέδια της ΣΑΛΦ μίλησε ο πρόεδρος Σταύρος Στάιος ενώ για τον χειρισμό των όπλων μίλησε ο προπονητής της λέσχης Ηλίας Μούλελης.

Ο χώρος παραχωρήθηκε από τον Δήμο Φλώρινας και με την βοήθεια της Αντιπεριφέρειας και ιδιωτών μελών της λέσχης ετοιμάστηκε και διαμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο σκοπευτήριο οπού οι αθλητές της Σ.Α.Λ.Φ θα μπορούν να προπονούνται στο αεροβόλο πιστόλι το οποίο μάλιστα ανήκει στα Ολυμπιακά αθλήματα.

Οι συνεχείς επιτυχίες της ΣΑΛΦ επιβάλουν σύγχρονες εγκαταστάσεις για την προπόνηση των αθλητών μελών της.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.