Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019

on

Φίλες και φίλοι,
Μετά τα αποτελέσματα της χθεσινής εκλογικής αναμέτρησης, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συμπολίτες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντάς μου 3.295 σταυρούς. Ευχαριστώ, όμως, κυρίως όλες και όλους που τίμησαν με την ψήφο τους τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα που υπηρέτησα ως Βουλευτής Φλώρινας από το 2015 έως σήμερα. 
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συγχωριανούς μου στο Ξινό Νερό για την τεράστια στήριξή τους αλλά και όλους τους αγαπημένους συνεργάτες και φίλους που αγωνίστηκαν μαζί μου με τιμιότητα και ανιδιοτελή αγάπη για τον τόπο. Δεν εγκαταλείψαμε ούτε στιγμή τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς. 
Εύχομαι τα καλύτερα για τον τόπο μας. Αξίζουν τα καλύτερα για την περιοχή μας και ο καθένας πρέπει να συμβάλει από την πλευρά του με κάθε τρόπο για την πρόοδο ολόκληρου του Νομού.

Με εκτίμηση,
Κώστας Σέλτσας     

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.