Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019

on
-Μια μαθήτρια είδε μια γυναίκα που στέκονταν στην άκρη του δρόμου, η γυναίκα ήταν αναστατωμένη πεινασμένη και ταλαιπωρημένη.

Η μαθήτρια την λυπήθηκε, μπήκε σε ένα κατάστημα και αγόρασε ένα πρόχειρο γεύμα για την άγνωστη γυναίκα την πλησίασε και της το έδωσε, κουβέντιασε για λίγο μαζί της, μόλις έκανε να φύγει η γυναίκα είπε να περιμένει για να γράψει κάτι σε ένα φύλλο χαρτί. Όταν τέλειωσε το δίπλωσε και το έδωσε στο χέρι της, το σημείωμα έγραφε: «Ήθελα να αυτοκτονήσω σήμερα, εξαιτίας της ανθρωπιάς σου δεν θα το κάνω. Σε ευχαριστώ καλό μου κορίτσι!».

-Η μαθήτρια συγκινημένη πήρε το βλέμμα της από το σημείωμα και το έστρεψε στην άγνωστη γυναίκα, στην θέση της είδε ένα λευκό περιστέρι, την κοίταξε για μια στιγμή και μετά άνοιξε τα φτερά του και πέταξε στον ουρανό διασχίζοντας τον ορίζοντα σαν φωτεινό βέλος.-

Κεντρική ιδέα: Η βοήθεια δεν χρειάζεται να είναι μεγάλη, ακόμα και η μικρή σε κάνει το ουράνιο τόξο στο σύννεφο κάποιου άλλου.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος - Εκδότης
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.