Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019Το Επιμελητήριο Φλώρινας επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πάφου Δημητριάδης Ανδρέας που ήταν επικεφαλής και η Διοικητική Επιτροπή ,με πολυμελή αποστολή συνοδευόμενοι από επιχειρηματίες ,καθώς και ο βουλευτής του ΔΗ.ΚΟ Πάφου Χαράλαμπο Πιττοκοπίτη.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η τουριστική δικτύωση της ΠΕ Φλώρινας με την Πάφο σε συνδυασμό με επιχειρηματικές συνεργασίες στον αγροδιατροφικό τομέα. Είχε προηγηθεί υπογραφή Σύμφωνο Συνεργασίας του Επιμελητηρίου Φλώρινας με το Επιμελητήριο Πάφου.

Στο καλωσόρισμα της αποστολής παραβρέθηκαν ο βουλευτής Φλώρινας ΝΔ Γιάννης Αντωνιάδης, ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης,ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε Φλώρινας Ιωάννης Κιοσσές ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας Δημήτρης Θεοφανίδης και ο Δ/κτης του 1ου Συντάγματος Πεζικού Συνταγματάρχης Νικόλαος Γκόνης και ο γραμματέας του Επιμελητηρίου Κοζάνης Χασιώτης Ευθύμης.
Η Κυπριακή αποστολή του Επιμελητηρίου θα παραμείνει στην Φλώρινα εως τις 16 Αυγούστου πραγματοποιώντας συναντήσεις με διάφορους επιχειρηματίες από όλους του κλάδους.

Ακολουθεί βίντεο με ολόκληρη την εκδήλωση καθώς και φωτογραφίες : 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.