Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

on

Κύριε Πράσσο,

Ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία σας μαζί μου και για την παράθεση όλων αυτών των επισημάνσεων, σκέψεων και προτάσεων.Σε αυτό που δεν διαφωνεί κανείς μας είναι ότι η Περιφέρεια μας βρίσκεται σε μια από τις κρισιμότερες φάσεις στην ιστορία της. Δεν ήταν τυχαία η διεξαγωγή του 1ουΔιεθνούς Συνεδρίου «Η Μετάβαση των Βαλκανίων στην Καθαρή Ενέργεια», όπου και είχαμε ενεργή παρουσία.
Το σίγουρο είναι ότι θα μας απασχολήσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο και όχι μόνο σε μία συνεδρίαση και εκεί φυσικά θα ακουστούν όλες οι απόψεις.
Δεν θα σταθώ που συμφωνούμε ή διαφωνούμε, θα εργαστώ όμως με αποφασιστικότητα και με όσες δυνάμεις έχω, όπως πιστεύω και όλοι μας, για την πραγμάτωση αυτών που θα σταματήσουν τον σημερινό κατήφορο και θα αντιστρέψουν της κατάστασης.Προσωπικά πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και η δημιουργία υγιών θέσεων εργασίας, που είναι το κυρίως ζητούμενο.
Δεν μπορώ βέβαια να μην επισημάνω την πολιτική βούληση του ίδιου του Πρωθυπουργού (ήμουν αυτήκοος μάρτυρας),  για μία ειδική στήριξη της Δυτικής Μακεδονίας. Όπως και την άμεση αντίδραση και την αποφασιστικότητα του Περιφερειάρχη να ανταποκριθεί, που για μένα είναι μια ευχάριστη έκπληξη, μιας και ως υπάλληλος της Περιφέρειας τόσα χρόνια, είναι πρωτόγνωρη η ταχύτητα αντιμετώπισης των πραγμάτων που παρατηρείται σήμερα, τα οποία και άμεσα βιώνω εκ της νέας πολιτικής μου πλέον θέσης.
Ας αφήσουμε όμως τα υπόλοιπα για τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, ευελπιστώντας σε μία θεσμική αλλά και προσωπική συνεργασία με όλους τους συναδέλφους γνωρίζοντας ότι κανένας μας δεν περισσεύει…
Ειδικά σήμερα!

Με τιμή
Καλλιόπη Κυριακίδου 
Αντιπεριφερειάρχης 
Ενέργειας, Υποδομών Περιβάλλοντος ΠΔΜ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.