Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019

on

Το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας συντασσόμενο με την συντριπτική πλειοψηφία των Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών της χώρας και λαμβάνοντας υπόψη του τη νέα πραγματικότητα που προκύπτει με την μετάθεση της κατάθεσης του αντεργατικού εκτρώματος, που η κυβέρνηση ονομάζει πολυνομοσχέδιο, αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019.

Ένα ¨Αναπτυξιακό Σχέδιο Νόμου¨ όπως ονομάζεται που περιέχει εντέχνως ένα μίνι εργασιακό και συνδικαλιστικό νομοσχέδιο, που παρεμβαίνει απροκάλυπτα με αρνητικό τρόπο στις ελεύθερες Συλλογικές Διαπραγματεύσεις και στην αυτόνομη πορεία των συνδικάτων.

Αρκετά οι εργαζόμενοι πλήρωσαν την κρίση που άλλοι προκάλεσαν, δεν μπορούν να ανεχθούν περεταίρω συρρίκνωση των εργασιακών δικαιωμάτων τους, του βιοτικού τους επιπέδου και την καταστρατήγηση των συνδικαλιστικών ελευθεριών και δράσεων.

Οι εργαζόμενοι στέλνουν μήνυμα αντίδρασης και αντίστασης στο πολυνομοσχέδιο λαιμητόμο, που καταπατά εργασιακά κατοχυρωμένα δικαιώματα και την συνδικαλιστικά ελεύθερη έκφραση των εργαζομένων.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.