Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019


Κάτοικος της περιοχής των Εργατικών κατοικιών που βρίσκεται το 5ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας μας έστειλε επιστολή με την παράκληση να δημοσιευθεί ώστε να ενημερωθούν άμεσα η υπεύθυνοι.

Τα στοιχεία του αποστολέα είναι στην διάθεση μας

Παρακάτω δημοσιεύουμε την επιστολη η οποία φέρει τίτλο 
" ΡΕΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ":

Ευχόμαστε στη νέα Δημοτική Αρχή "σιδεροκέφαλη" και με πλούσιο έργο κατά τη θητεία της.
Έχουμε να παρατηρήσουμε δύο θέματα που χρειάζονται άμεση επέμβαση. 
Στα εργατικά του 5ου Δημοτικού Σχολείου και στο ύψος του προσκυνήματος (εκκλησάκι Παναγίας Ελεούσας), με τον καθαρισμό του ρέματος το οποίο υπήρχε , φάνηκε ότι χρειάζεται επειγόντως η τοποθέτηση κυγκλιδώματος, λόγω του βάθους του ρέματος, διότι υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος για περαστικούς και προπάντων μικρών παιδιών. 

Επίσης με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αυξήθηκε η κίνηση αυτοκινήτων από τον διεθνή δρόμο προς το σχολείο και αντιθέτως, και χρειάζεται επειγόντως η τοποθέτηση καθρεφτών για την καλή ορατότητα των οδηγών, καθώς υπάρχουν σταθμευμένα οχήματα στο αριστερό ρεύμα του δρόμου.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!
Βασίλειος Λ.

floriniotika.gr : Τα στοιχεία του αναγνώστη και το τηλέφωνο του βρίσκονται στην διάθεση μας προς τους ενδιαφερόμενους.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.