Το βραβείο της καλύτερης καινοτόμου επιχείρησης απονεμήθηκε στην εταιρεία B&T Cosmosites  του  κ. Βασίλη Τιριακίδη η οποία εδρεύει στην Φλώρινα. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο Μακεδονία Παλλάς στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 6/9/2019  με την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων της πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής.

Τα 1α επιχειρηματικά βραβεία “Θαλής ο Μιλήσιος”, διοργανώθηκαν από την GK MEDIA PUBLISHING και την PALLADIAN CONFERENCES, υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων - ΣΕΒΕ.


Συγχαίρω από καρδιάς τον φίλο Βασίλη Τιριακίδη και τα παιδιά του για αυτήν την σημαντική βράβευση που προβάλει τη Φλώρινα σε διεθνές επίπεδο και παράλληλα στέλνει το μήνυμα ότι όταν υπάρχει μεράκι, θέληση και ευρηματικότητα τότε μπορείς να δημιουργήσεις και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της Ελλάδας και να αποτελείς φωτεινό παράδειγμα στο επιχειρείν. Η βράβευση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλη την Φλώρινα και εύχομαι να είναι η αρχή για ανάλογες μελλοντικές διακρίσεις

Θερμά συγχαρητήρια !
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ 
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ 
Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ