Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

on

Η ΄΄Στέγη Ποντίων Αμυνταίου΄΄ τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019, διενήργησε εκλογές και στη συνέχεια πραγματοποίησε γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε σώμα και κατόπιν διεξαχθείσας σχετικής ψηφοφορίας, εξελέγησαν οι κάτωθι:

 Πρόεδρος: Μιχαηλίδης Δημήτριος
Αντιπρόεδρος: Γοπουρίδης Ιωάννης
Ταμίας: Τοπχαρίδου Μαρίνα
Έφορος: Ευγενιάδης Χαράλαμπος
Γραμματέας: Παπαδοπούλου Σοφία
Μέλη: Τότη Πέπη και Θεοδωρίδου Παρθένα

 Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Δημήτρης Μιχαηλίδης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Ευάγγελο Ακριτίδη, για την τριετή προσφορά του στον σύλλογο, ο οποίος και παραιτήθηκε λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων . Ως εκ τούτου ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες του καταστατικού, από τις οποίες προέκυψε το νέο Δ.Σ. Υποχρέωση μας από ΄δώ και πέρα, να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να εμπλουτίσουμε το πολιτιστικό υπόβαθρο του τόπου μας και να εμπνεύσουμε τη νεότερα γενιά, προς αυτή τη κατεύθυνση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.