Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

on
Την Παρασκευή 13/09/2019, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Μεταφορών κ. Π. Πέρκα, επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας όπου είχε συνάντηση με τον Διοικητή κ. Χ. Παπούλκα, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την λειτουργία του Γ.Ν.Φ. και τα προβλήματαπου αντιμετωπίζει, ώστε να συνδράμει από την πλευρά της στην επίλυσή τους.

Μετά την ενδελεχή ενημέρωσή της για την πορεία του νοσοκομείου και τις ενδείξεις ανάπτυξης και καλυτέρευσης των προσφερόμενων υπηρεσιών του, καυτηρίασε την αναγκαιότητα της συνέχισης των πολιτικών ενίσχυσης της δημόσιας υγείας με προσλήψεις ιατρών, αυξήσεις πιστώσεων και πόρων.

Ο αγώνας για την καλυτέρευση των συνθηκών στο χώρο της υγείας της περιοχής μας πρέπει να είναι διαρκής και συντονισμένος. Σε αυτό το πλαίσιο, η πολιτική στόχευση του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία ως ένα δημόσιο κοινωνικό αγαθό, που πρέπει να προσφέρεται καθολικά, ισότιμα, έγκαιρα και ποιοτικά για όλους τους πολίτες της περιοχής μας, παραμένει σε πρώτη προτεραιότητα. Αυτό το αναφαίρετο δικαίωμα προφυλάξαμε κατά την προηγούμενη κυβερνητική περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό θα υπερασπιστούμε και σήμερα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.