Ολοκληρώθηκε ένας από τους μεγαλύτερους αγώνες της Πρακτικής Σκοποβολής, το πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όπλων χειρός EHC της Σερβίας. Η επιλογή μου από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία της Ελλάδος να αγωνιστώ με τα διακριτικά της Εθνικής Ελλάδος, ήταν εξαιρετική τιμή για μένα, αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι φιλοξενούμαι στην σκοπευτική οικογένεια λιγότερο τέσσερα χρόνια.

Αγωνίστηκα στην κατηγορία PRODUCTION και μαζί με τους συναθλητές μου ΛΟΥΠΕΛΗ Νικόλαο και ΠΑΠΑ Αλέξανδρο, συγκροτήσαμε την ομάδα PRODUCTION JUNIOR . Η απειρία μας σε διοργανώσεις αυτού του επιπέδου, με υψηλές απαιτήσεις, δεν στάθηκε εμπόδιο στον αγώνα μας, παρά τις απρόβλεπτες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Προετοιμασμένοι όσο καλύτερα μπορούσαμε, αντιμετωπίσαμε Εθνικές ομάδες της Ευρώπης με παράδοση στο άθλημα και ασύλληπτη για εμάς τεχνική υποστήριξη, όπως η Ρωσία η Σερβία, η Σουηδία κ.α. Παρ’ όλα αυτά, καταλάβαμε την 2η Θέση μετά την Ρωσία, αφήνοντας τρίτη τη Σερβία.

Θέλω για μια ακόμα μία φορά να ευχαριστήσω δημόσια την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και όλους όσους εμπιστεύτηκαν τη συμμετοχή μου στον αγώνα αυτό. Ευχαριστώ το σύλλογό μου, την ΣΑΛ Φλώρινας και τους ανθρώπους της, για όσα μου έχουν προσφέρει και για τις συνθήκες προπόνησης που μου εξασφαλίζουν. Ευχαριστώ τον προπονητή μου ΜΟΥΛΕΛΗ Ηλία για τις γνώσεις που μου μεταφέρει, τους συναθλητές μου και όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου κατά την διάρκεια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Κο ΜΕΣΣΗΝΗ Κωνσταντίνο και την εταιρεία Μ.Ε.Τ.Ε. Α.Ε. για την εμπιστοσύνη του και την εξασφάλιση των προπονητικών μου αναγκών.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ