Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019

on
-Πρόσφατα επισκέφθηκα την Επαγγελματική Σχολή μαθητείας ΟΑΔ Φλώρινας, εκεί διαπίστωσα με χαρά την καθαριότητα που επικρατεί στους χώρους της σχολής.

-Ζήτησα από τον Διευθυντή κ. Μαύρο Παντελή να με ξεναγήσει σε όλο το κτίριο, οι διάδρομοι το αμφιθέατρο οι αίθουσες το κυλικείο όλα είναι υπόδειγμα καθαριότητας, όλα λάμπουν, όλα είναι προσεγμένα σε σημείο να θυμίζει κολέγιο και όχι δημόσια σχολή!

-Οι τοίχοι πεντακάθαροι τα θρανία και οι καρέκλες το ίδιο, με επιμονή έψαξα να βρω έστω ένα μικρό κομμάτι τοίχου ή θρανίου γραμμένο – σπασμένο αλλά δεν βρήκα πουθενά…έτσι για την «παράδοση» να επιβεβαιωθεί ότι επισκέφτηκα δημόσιο σχολείο.

-Συγχαρητήρια στους μαθητές του ΕΠΑ.Σ που σπουδάζουν να γίνουν αυριανοί τεχνίτες, συγχαρητήρια διότι σέβονται τον χώρο τους, τον τιμούν τον αγαπούν και τον προστατεύουν!.-

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος - Εκδότης
iliadisspiros@hotmail.com
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.