Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019


Με αφορμή ερωτήματα σχετικά με τη μη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, ο Δήμος Φλώρινας σας γνωρίζει τα παρακάτω:

Η νέα δημοτική αρχή, από τις πρώτες στιγμές της ανάληψης των καθηκόντων της, ενημερώθηκε από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς υπαλλήλους για την κατάσταση, διερευνώντας τα αίτια και εξετάζοντας λύσεις.

Το όλο πρόβλημα οφείλεται στην παλαιότητα του συστήματος και στη μη ύπαρξη ανταλλακτικών.
Για την αποφυγή ατυχημάτων έχουν τοποθετηθεί προσωρινά πινακίδες ρύθμισης της κυκλοφορίας και απαιτείται επιπρόσθετα η μεγαλύτερη δυνατή προσοχή οδηγών και πεζών που διασχίζουν τη συγκεκριμένη διασταύρωση.
Κατανοούμε απόλυτα τις ανησυχίες των συμπολιτών μας και για τον λόγο αυτό καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να αντικατασταθεί από νέο, σύγχρονο και βιώσιμο για τα επόμενα έτη σύστημα φωτεινών σηματοδοτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.