Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019


Πραγματοποιήθηκε χθές Πέμπτη 19.09.2019 σύσκεψη φορέων της Π.Ε Φλώρινας για όλα τα θέματα του νομού.
Η πρωτοβουλία καθώς και ο συντονισμός ήταν του βουλευτή Φλώρινας ΝΔ Αντωνιάδη Γιάννη. 
Στην σύσκεψη συζητήθηκαν η λειτουργία του ΑΗΣ Αμυνταίου -Φιλώτα, το Πανεπιστήμιο , τα αρδευτικά έργα, ο κάθετος άξονας, οι τηλεθερμάνσεις και άλλα ζητήματα που έθεσαν οι φορείς.
Όλοι συμφώνησαν από κοινού πως με κοινούς αγώνες και ενωμένοι θα διεκδικηθούν οι λύσεις σε όλα τα μεγάλα θέματα που αντιμετωπίζει η Π.Ε Φλώρινας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες Κιοσσές Γιάννης , και Άμπας Βασίλης, οι δήμαρχοι Φλώρινας Γιαννάκης Βασίλης, Αμυνταίου Μπιτάκης Άνθιμος, ο Πρεσπών Πασχαλίδης Παναγιώτης, εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, του ΕΒΕ Φλώρινας, του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, των Εμπορικών Συλλόγων Φλώρινας και Αμυνταίου καθώς και εκπρόσωποι Αγροτοσυνεταιριστικών Ενώσεων της Π.Ε. Φλώρινας.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις και στο δεύτερο βίντεο ολόκληρη την σύσκεψη και το τί ειπώθηκε καθώς και φωτογραφικό υλικό. 

  
  

 
 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.