Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019


Αφήνοντας πίσω τις ήττες από ΑΠ Καστοριάς και Πάνθηρες Κοζάνης, οι Κορασίδες του Β. Ακριτίδη, με την συμπαράσταση του κόσμου, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση το Σάββατο 20/10 στο ΔΑΚ Αμυνταίου και επικράτησαν με 3-1 σετ του Γ.Σ. Γρεβενών.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων σετ, τα οποία κατέληξαν στις γηπεδούχες (25-22, 26-24), που ήταν πιο ψύχραιμες στα κρίσιμα σημεία.

Παρά το ψυχολογικό ντισαβαντάζ, οι παίκτριες των Γρεβενών με όπλο το σερβίς κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 (19-25).

Στο τέταρτο σετ, ο Γ.Σ. Γρεβενώνπροηγήθηκε με 17-14 και φαινόταν να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού, όμως η αντίδραση του Αριστέα ήταν αφοπλιστική, καθώς με ένα εξωπραγματικό σερί 11-0, καθάρισε το σετ (25-17) και το παιχνίδι.

Διαιτητές:Κιουτσοπούλου - Γεωργίτσας

Σέτ: 25-22, 26-24, 19-25, 25-17.

Αριστέας Φιλώτα – Αμυνταίου (Β. Ακριτίδης): Κατσουπάκη Μ, Κατοτσουπάκη Ε., Καπετανάκη, Σεμίζογλου, Μπάλι, Χαραλαμπίδου, Κερασίδου.

Γ.Σ Γρεβενών (Γ. Μέμτσας): Κύρκου, Καραμίτσιου, Λέτσιου, Μητροπούλου Γ., Μητροπούλου Ε., Ζάχου, Μωραΐτη, Κιβρόγλου, Τσένη, Μποτούλα, Κολυδά (L), Γκουγκουσίδου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.