Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019

on

17μελή αποστολή έστειλε στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας στα πλαίσια της φετινής «Ευρωπαϊκής Εξόδου». Το Νέο αυτό σχέδιο του ΟΞΙΦ δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά των αγωνιστικών ομάδων να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε πολύ υψηλό αγωνιστικό περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση είναι μια τεράστια εμπειρία για όλους μας.

Την καλύτερη εμφάνιση έκαναν ο Άγγελος Ρασπόπτσης (59ος) ανάμεσα σε 211 συμμετοχές και η Μεγάλη Έκπληξη Βάσια Μαρκώτη (61η) ανάμεσα σε 186 συμμετοχές. Πολύ καλή εμφάνιση, επίσης, για την Κωνσταντίνα Καράτζα, η οποία με 5 Νίκες – 1 Ήττα στον προκριματικό όμιλο πήρε το Νο 21 στο Ταμπλώ των 128. Τελικά κατετάγη 68η.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο: fencingworldwide.com/en/competition/17855-2019/tournament/

Στο περιθώριο των Αγώνων ο ΟΞΙΦ απεύθυνε επίσημη πρόσκληση στο Ουγγαρέζικο Σύλλογο BVSK και στον Προπονητή κ. Adrian Pop για συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικό Κάμπ (26-31 Δεκεμβρίου 2019) στο ΟΞΙΦ Αρένα στη Φλώρινα.

Το επόμενο Σ/Κ ο ΟΞΙΦ διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Σπάθης -17/-13/-10 ετών στην Πτολεμαΐδα υπό την Αιγίδα της ΕΟΞ και τη συνεργασία του ΩΡΙΩΝΑ Πτολεμαΐδας. Στους Αγώνες προβλέπεται να συμμετέχουν περισσότεροι από 200 ξιφομάχοι και φιλοξενούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο Πτολεμαΐδας το Σάββατο (10:00 πμ – 18:00 μμ) και την Κυριακή (10:00 πμ – 18:00 μμ) με την Είσοδο Ελεύθερη για το Κοινό.

Από το Δ.Σ.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.