Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019

on

Ενημέρωση και συζήτηση επί των ενεργειακών 

Τη δυνατότητα να κάνουν μια γενική ενημέρωση επί των ζητημάτων που αφορούν στην επιχείρηση αλλά και μια ειδική ενημέρωση επί των ζητημάτων που αφορούν στην Περιφερειακή του Ενότητα, είχαν το Προεδρείο του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και στελέχη του συνδικάτου, κατά την συνάντησή τους με τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννη Κιοσέ.
Η διαμόρφωση του ενεργειακού χάρτη με βάση τα τελευταία δεδομένα και η πρόθεση της Κυβέρνησης να παύσει τη λειτουργία των μονάδων λιγνίτη μέχρι το 2028, δεν μπορούν παρά να κρατούν σε εγρήγορση το σωματείο που συνεχίζει έναν κύκλο επαφών με φορείς, αρχές και παράγοντες, προκειμένου να διασφαλιστεί το δίκαιο και αυτονόητο που δεν είναι άλλο από τη ΜΗ βίαιη μετάβαση των λιγνιτοφόρων περιοχών στη μεταλιγνιτική περίοδο. 
Από την πλευρά του ο κ. Κιοσές ταυτίστηκε με την ανησυχία του συνδικάτου και των εργαζομένων για την «τύχη» που θα έχει η επιχείρηση, αλλά και τη θέση στην οποία θα βρεθούν οι εργαζόμενοι με βάση τα σενάρια που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο τραπέζι.
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δεν παρέλειψε να εκδηλώσει τη στήριξή του στον αγώνα και στην προσπάθεια του σωματείου, έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Γραφείο Τύπου 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.