Για 3η συνεχή χρονιά ο οργανισμός ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ δίνει το παρόν στην εμποροπανήγυρη Αμυνταίου 2019 και πολλοί πλέον κάνουν λόγο για θεσμό. 
Μία βαριά λέξη κατά την γνώμη μου μα με τόσο σημαντικό μήνυμα. Ένα μήνυμα που ο απλός επισκέπτης έμπρακτα μας έδωσε, στους συνεργάτες του οργανισμού Ταχτατζή Μάρω και Χατζηδράκο Χρήστο ,στους διασώστες που επανδρώνουν τα ασθενοφόρα Καρακούλια Στέφανο και Πετρόπουλο Κωνσταντίνο καθώς και σε μένα την ίδια. Ότι όλοι είμαστε κοντά και ενωμένοι για αυτά τα παιδιά. Ότι μπορούμε όλοι να συμμετέχουμε σε αυτήν την προσπάθεια που κάνει ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ για να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα βίας, θύμα εξαφάνισης, δίπλα σε κάθε παιδί με σοβαρά προβλήματα υγείας και δίπλα σε κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση φτώχιας, προσφέροντας σταθερές και ποιοτικές υπηρεσίες καθημερινά πανελλαδικά χωρίς καμία κρατική χρηματοδότησηπαρά μόνο με την υποστήριξη του κόσμου.

Ωστόσο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Αμυνταίου για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου στον οποίο ο οργανισμός πραγματοποίησε το bazaar κατά την διάρκεια της εμποροπανήγυρης 4/10-6/10. Την Λέσχη Αξιωματικών Αμυνταίου και συγκεκριμένα τον Υπολοχαγό (ΠΖ) κ. Σιδερίδη Γεώργιο και Ανθυπασπιστή (ΠΖ) κ. Βολιώτη Λάζαρο για την προσφορά εξοπλισμού (τραπέζια και καρέκλες). Την κα Χριστίνα Πετράκου που για δεύτερη χρονιά επιμελείται το κομμάτι σίτισης των εθελοντών. Τον σύζυγό μου, Αναστάσιο Κ. Μάνη, που εκτός του ότι είναι ο κύριος εκτελεστής για την οριοθέτηση του χώρου και την τοποθέτηση του απαραίτητου εξοπλισμού μαζί με τον κ. ΜίγκοΣτάυρο, παράλληλα όμως με στηρίζει και είναι δίπλα μου σε αυτή μου την προσπάθεια. Τον κ. Τρυφωνόπουλο Γεώργιο που φρόντισε για την καλύτερη δυνατή παραμονή των εθελοντών καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας καλύπτοντας ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Τα ΜΜΕ της περιοχής μας που προβάλλατε την παρουσία του οργανισμού στην εμποροπανήγυρη.

Τέλος, μακάρι να μπορούσα να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Τον απλό κόσμο που με τα λόγια συμπαράστασης, με τη γενναιοδωρία, για το ότι πιστέψατε σε αυτή μου την προσπάθεια να μας φέρω όλους κοντά για τα παιδιά και να γίνουμε και εμείς συμμέτοχοι στο έργο που παρέχει ο οργανισμός, ήσασταν εκεί ! ! ! Ταπεινά και με συγκίνηση, σας ευχαριστώ.

Καθημερινά ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και όσοι τον στελεχώνουν δίνουν πραγματικό αγώνα για αυτά τα παιδιά χωρίς κανένα κριτήριο χωρίς καμία διάκριση.

Με εκτίμηση, 
Αθηνά Π. Μπουτάρη