Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019

on

Το Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας ευχαριστεί τον πρώην υπουργό και καθηγητή του πανεπιστημίου Πειραιά κ. Ιωάννη Μανιάτη για την παρουσία του στα «Αριστεία της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας Νίκος Καπετανίδης» και για την εμπεριστατωμένη και κατατοπιστική ομιλία του. Επίσης, συγχαίρει τους μαθητές που βραβεύτηκαν στην εκδήλωση Κοσμίδου Ελένη του Κοσμά, Ανδρεόπουλο Βασίλειο του Ιωάννη, Στυλίαδη Δημήτριο του Κωνσταντίνου, Σολομωνίδου Αναστασία του Κλήμη και Μαντουλίδου Ζωή του Βενιαμίν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας και η δασκάλα Αμαραντίδου Κυριακή για το 1ο βραβείο στον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό μαθητικού ιστορικού ντοκιμαντέρ. Ακόμη, βραβεύτηκαν οι καθηγητές του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας Δούκα Ανδρονίκη, Σπέρκου Άννα, Χρυσοχοΐδης Ιωάννης, Δουίτση Μαρία και οι μαθητές Μαντουλίδης Αριστείδης, Θεοδουλίδου Αγγελική, Μπίνα Φωτεινή για τη συμμετοχή και διάκρισή τους στον 3ο Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό «Ποντιακός Ελληνισμός Μνήμες & Όνειρα παρελθόν, παρόν και μέλλον».

Τo Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.