Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019

on
Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019 ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ κ. Γιάννης Αντωνιάδης συναντήθηκε στο Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων με τον υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Β. Διγαλάκη. 

Συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα των Πανεπιστημιακών Τμημάτων της Φλώρινας, αλλά και συνολικά του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με πρώτο αυτό της εσωτερικής μετακίνησης των καθηγητών (κυρίως προς την Κοζάνη), το οποίο προκαλεί σοβαρότατα προβλήματα στη λειτουργία των Πανεπιστημιακών Τμημάτων της Φλώρινας.

 Ο υφυπουργός, επανέλαβε τη σταθερή θέση του στη μη μετακίνηση των καθηγητών εκτός από την περίπτωση κατά την οποία υπάρχουν εξαιρετικά σοβαροί λόγοι. Συμφωνήθηκε επίσης να βρίσκονται σε συνεχή ανοιχτή επικοινωνία ο υφυπουργός με το βουλευτή και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση του ανωτέρω θέματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.