Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019


Την Δευτέρα 7/10/2019 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης συναντήθηκε στο πολιτικό του γραφείο με τον διοικητή του Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Παπούλκα Χρήστο και τον Συντονιστή - Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής του Γ.Ν Φλώρινας και Περιφερειακό Σύμβουλο, ιατρό κ. Κωτακίδη Γεώργιο . Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα εκκρεμή θέματα και μεγάλα ζητήματα που αφορούν το Νοσοκομείο Φλώρινας και τις υπόλοιπες δομές που ανήκουν σε αυτό.

Μεταξύ αυτών που συζητήθηκαν ήταν η αύξηση της επιχορήγησης για το νοσοκομείο από τα κονδύλια του Υπουργείου Υγείας και η προσλήψεις μονίμου και έκτακτου προσωπικού έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν και να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου.

Ο κ. βουλευτής συνεχάρη, μέσω του διοικητή, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Γ.Ν Φλώρινας για τις προσπάθειες που καταβάλει έτσι ώστε το νοσοκομείο να λειτουργεί απρόσκοπτα και να εξυπηρετεί τους ασθενείς. Επίσης τόνισε ότι η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους ασθενείς αποτελεί ύψιστη υποχρέωση της πολιτείας προς τους κατοίκους της ακριτικής μας περιοχής και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα στην κυβέρνηση και στον υπουργό Υγείας έτσι ώστε να δρομολογηθεί η ικανοποίηση τους .

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.