Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019

on
-Κάποτε σε μια μικρή φιλήσυχη πόλη η Τοπική Αυτοδιοίκηση ενέδωσε εύκολα και αβασάνιστα στα σχέδια της κυβέρνησης για μετεγκατάσταση προσφύγων στην περιοχή της.

-Οι μετανάστες έφεραν πολλά δεινά, γέμισαν δρόμους πλατείες κτίρια και δημόσιους χώρους, οι ζημίες ανυπολόγιστες οι καταστροφές μεγάλες η παρενόχληση των ντόπιων καθημερινό φαινόμενο.

-Φόβος και ανασφάλεια επικρατούσε στη πόλη, οι πολίτες ξεσηκώθηκαν και θεώρησαν υπευθύνη για την τραγική κατάσταση που έζησαν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, θεώρησαν ότι δεν αντιστάθηκε σθεναρά, ότι ήταν κακή η απόφαση να «δεχθεί» τους μετανάστες.

-Τα χρόνια πέρασαν και ήλθαν και πάλι οι εκλογές, η Τοπική Αυτοδιοίκηση που «παραχώρησε» στέγη στους μετανάστες δεν κατέβηκε στον πολιτικό στίβο να διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των δημοτών, κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν μάταιο και δεν είχε ελπίδες να πάρει ψήφο αλλά και οι πολίτες δεν θα είχαν λόγο να την δώσουν.-
Κεντρική ιδέα: Πολλές φορές η «πολιτική ύπνωση» κόβει την πολιτική εξέλιξη με άδοξο τρόπο.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος - Εκδότης
iliadisspiros@hotmail.com0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.