Ο Φλωρινιώτης οδηγός αγώνων και πρωταθλητής Τάσος Χατζηχρήστος συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία ο ίδιος και η ομάδα του Chatzichristos Racing Team Florina στην 3η Δεξιοτεχνία Βελβεντού που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 27/10
Ο Τάσος συμμετείχε με το γνωστό Lada Niva 4χ4 στη κατηγορία R1.


Επίσης συμμετείχε και ένα γυναικείο πλήρωμα από τη Φλώρινα η Ιωάννα Πείου η οποία τιμήθηκε για την συμμετοχή της ως γυναικείο πλήρωμα από τη διοργάνωση.

Τιμήθηκε για πολλοστή φορά ο Φλωρινιώτης οδηγός αγώνων και πρωταθλητής Τάσος Χατζηχρήστος για τις επιτυχίες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου Lada Niva 4χ4 για το Rally Greece Offroad οπού τα τρία τελευταία χρόνια από το 2015 έως το 2017 καταλάμβανε την πρώτη θέση στην κατηγορία του στο Rally Greece Offroad.

Εξαιρετικές εμφανίσεις από όλους του διαγωνιζόμενους αθλητές με την τον οικοδεσπότη ΣΜΑΒ να έχει φροντίσει όπως πάντα μια άψογη διοργάνωση.

Ο Τάσος Χατζηχρήστος και η ομάδα Chatzichristos Racing Team Florina ευχαριστούν για άλλη μια φορά από τα βάθη της καρδιάς τους όλους όσους δείχνουν την αγάπη τους στο πρόσωπο του και στην ομάδα του.

Στόχος του Τάσου και της ομάδας του είναι να αναδείξει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην περιοχή μας και γενικότερα στην Β.Ελλάδα.


ΡΑΝΤΕΒΟΥ στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην Ανάβαση Ελασσόνας οπού είναι ο τελευταίος γύρος του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος για το 2019.

Περιμένουμε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να δώσουν το χειροκρότημα τους σε όλους του αθλητές.