Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019


Μεγάλη εμφάνιση για την Αφροδίτη Ταρενίδου και τον Γιάννη Λεβεντίδη στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Νεανίδων ξίφους μονομαχίας στη Βουδαπέστη το προηγούμενο σ/κ.

Η Αφροδίτη με 4 νίκες – 2 ήττες στον προκριματικό όμιλο κατάφερε 2 νίκες στο ταμπλώ των νόκ άουτ και κατετάγη 93η ανάμεσα σε 289 αθλήτριες από όλη την Ευρώπη!

Αντίστοιχα ο Γιάννης Λεβεντίδης, προπονείται στη Θεσσσαλονίκη στο TFC – HELEXPO με τον Νικόλα Τσώκα, αν και δε ξεκίνησε καλά με 2 νίκες και 4 ήττες στα προκριματικά, κατάφερε στη συνέχεια να κερδίσει τον Λευκορώσο Σεμανένκα (Νο 41) και να καταταγεί τελικά 127ος ανάμεσα σε 322 αθλητές!

Ταυτόχρονα στην Αγία Βαρβάρα στο Πανελλήνιο Κύπελλο ξίφους ασκήσεως η Μιχαέλα Μπουτάρη κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο και η Αντιγόνη Δούμτση το Χάλκινο στη κατηγορία U10. Η Καλλιρόη Ναϊδη κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στη κατηγορία U13!

Συνολικά 40 αθλητές και αθλήτριες του ΟΞΙΦ συμμετείχαν στους αγώνες σε Αγ. Βαρβάρα και Βουδαπέστη. Όλα τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο www.fencingworldwide.com και www.eurofencing.com.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους!

Το επόμενο σ/κ ο ΟΞΙΦ κάνει πραγματική απόβαση στα Γιάννενα με 75 ξιφομάχους στο Πανελλήνιο Κύπελλο που διοργανώνεται εκεί από τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Καλή Επιτυχία!
Από το Δ.Σ.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.