Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019

on

Στην 4η Ανάβαση Βλάστης έδωσε δυνατό παρών ο Φλωρινιώτης πρωταθλητής οδηγός αγώνων Τάσος Χατζηχρήστος.

Κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία Ε12 με το θηριώδες BMW M3 EVO2 αποδεικνύοντας την μεγάλη αγωνιστική του ικανότητα και το υψηλό αθλητικό ήθος.
Για πολλοστή φορά τιμήθηκε ως τοπικός οδηγός.

Μεγάλη ηταν και η επιτυχία του Βαγγέλη Νίκκου με το Peugeot 306 s16 της ομάδας Chatzichristos Racing Team Florina στην κατηγορία Α7 καταλαμβάνοντας την 2 θέση.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί τόσο η 2η θέση στην κατηγορία Ν2 του Δημήτρη Κεχαγιά (Α.Λ. Πτολεμαΐδας) και του πολύ καλού φίλου και πρωταθλητή δεξιοτεχνιών Ελλάδος Δημήτρη Καρατσομπαλίδη (Ο.Φ.Α.Δράμας) 3η θέση στην κατηγορία Ν2 3η θέση.

Ο πολύ καλός καιρός που επικράτησε προσέλκυσε πολλούς θεατές τόσο από Εορδαία όσο και από την ευρύτερη περιοχή σε μια άριστη διοργάνωση από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας προσφέροντας σε όλους ένα όμορφο σαββατοκύριακο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην διοργανώτρια Α.Λ.Π στον πρόεδρο της Ιορδάνη Πολατίδη αλλά στο  Δ.Σ και τα μέλη της για την άψογη οργάνωση και το πραγματικά ξεχωριστό Σαββατοκύριακο που έδωσε σε όλους του αγωνιζομενους.
 
 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.