Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019


Μια ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση διοργάνωσε η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαίδας χθές Κυριακή 20 Οκτωβρίου με απώτερο σκοπό την συλλογή χρημάτων για την 5χρονη Λυδία η οποία δίνει τον δικό της αγώνα με την επάρατο νόσο και έχει ανάγκη οικονομικής υποστήριξης για την θεραπεία της.

Σε αυτόν τον αγώνα όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές ήταν νικητές...αφού κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα αξιοσέβαστο ποσό τόσο από τις συμμετοχές αλλά και από τους κουμπαράδες που υπήρχαν στους θεατές.


Σημειώνεται επίσης πως ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού (ΣΜΑΒ) προσέφερε ολόκληρο το ποσό από τις 5 πρώτες συμμετοχές της 3ης Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου Βελβεντού που θα γίνει στις 27.10.2019.


Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο Ιορδάνη Πολατίδη και το Δ.Σ της Α.Λ.Π για αυτή την κίνηση και οι ευχές όλων συνοδεύουν την μικρή Λυδία να βγει νικήτρια από το πρόβλημα της .
   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.