Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια γιόρτασε η Πρέσπα την 107η επέτειο της απελευθέρωσης της από τον τουρκικό ζυγό.
Το πρωί τελέστηκε Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Αγίας Παρασκευής στην κοινότητα Λαιμού χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κκ.Θεόκλητου και αμέσως μετά Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ των για την πατρίδα πεσόντων στο Ηρώο της κοινότητας Λαιμού

Παρόντες στις εορταστικές εκδηλώσεις ήταν εκτός από τον Δήμαρχο Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη οι Αντιδήμαρχοι Τράσιας Άγγελος και Παπαδόπουλος Χρήστος και μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Τίμησαν με την παρουσία τους οι : η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Πέρκα Θεοπίστη ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Κιοσσές Ιωάννης, ο Δήμαρχος Βοίου Ζευκλής Χρήστος  ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης Σημανδράκος Ευάγγελος ο Ταξίαρχος Δκτης της 9ης ΜΤΠΖ Καρατζάς Παναγιώτης , Ο Δ/κτης του 1ου Σ.Π Φλώρινας Γκόνης Νικόλαος ο Δ/κτης της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Φλώρινας Μιαούλης Ιωάννης,ο Δ/κτης του Α.Τ Αγίου Γερμανού ,και κάτοικοι της περιοχής των Πρεσπών οι οποίοι χειροκρότησαν τους μαθητές και τα στρατιωτικά τμήματα τα οποία παρέλασαν ενώπιον των επισήμων.

Φλωρινιώτικα Νέα : 
Ευχόμαστε υγεία για όλους και πάντα ελεύθερα ...!!

Ακολουθεί βίντεο και φωτογραφικό υλικό :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.