Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών στις 2-3/11/2019 στην Χαλκίδα που είχε για μία ακόμη χρονιά πολύ μεγάλη συμμετοχή!

Το Σάββατο στην τελετή έναρξης παραβρέθηκαν η Δήμαρχος της Χαλκίδας κα Έλενα Βάκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κος Γιώργος Κελαιδίτης και οι Δήμαρχοι Μαντουδίου και Ψαχνών.

Ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ συμμετείχε με τρεις αθλητές και πήρε τέσσερα μετάλλια 1χρυσό και τρία ασημένια αναλυτικά

1. Πετρίδης Εμμανουήλ: Χρυσό μετάλλιο στα kata παίδων και Ασημένιο στο kumite παίδων -55kgr.

2. Παυλίδης Σωκράτης: Ασημένιο μετάλλιο στο kumite παίδων -35kgr.

3. Τσαρτσιταλίδου Αγάπη: Ασημένιο μετάλλιο στο kumite κορασίδων +40kgr.

Την αποστολή συνόδευσαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Τσαρτσιταλίδης Κίμων, ο νέος συνεργάτης του Συλλόγου και βοηθός του προπονητή senpai Παυλίδης Ιωάννης και η Εθνική μας διαιτητής Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία.

Αγωνιστικά οι αθλητές του Συλλόγου τα πήγαν περίφημα, όπως και πάρα πολύ καλά τα πήγε στην διαιτησία η Ειρήνη-Μαρία.

Παυλίδης Ιωάννης (senpai): Κατ΄ αρχήν να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Συλλόγου Τσαρτσιταλίδη Κίμων και τον Προπονητή του Κορομπίλη Γεώργιο για την συνεργασία. Όσο για την απόδοση των αθλητών μας, η συγκομιδή των μεταλλίων τα λέει όλα, σε όποια κατηγορία συμμετείχαμε ανεβήκαμε στο βάθρο. Τα παιδιά αγωνίστηκαν με ήθος και πάθος, βέβαια η Αγάπη “κουράστηκε” περισσότερο, στην πιο “γεμάτη” κατηγορία χρειάστηκαν 4 δυνατά κερδοφόρα παιχνίδια για να φτάσει στον τελικό όπου δυστυχώς ηττήθηκε με 4-1 από μια πάρα πολύ καλή αθλήτρια. Δεν πρέπει να λησμονήσουμε ότι η Αγάπη απέκλεισε στο πρώτο παιχνίδι την Χάλκινη του πανελληνίου πρωταθλήματος ενώ στο τρίτο παιχνίδι την Χρυσή του Πανελληνίου και πρωταθλήτρια της κατηγορίας των +40kgr.

Είμαι πραγματικά περήφανος που κοουτσάρισα αυτά τα παιδιά, έχουν πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και θα πάνε ψηλά πράμα που τους το εύχομαι από καρδιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.