Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019


Τη δεύτερη σερί νίκη και τρίτη στο πρωτάθλημα σημείωσε η ομάδα Κορασίδων του Αριστέα Φιλώτα-Αμυνταίου, που επικράτησε με καθαρό σκορ (3-0 σετ) του ΑλιάκμωνΑιανής το Σάββατο 23/11 στο ΔΑΚ Αμυνταίου.
Οι παίκτριες του Αριστέα έπιασαν πολύ καλή απόδοση τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στην φιλοξενούμενη ομάδα.
Σ΄ ένα ακόμα παιχνίδι, ο τεχνικός Ευάγγελος Ακριτίδης  χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεση του.
Διαιτητές: Πορτοκαλίδης – Γεωργίτσας
Σετ: 25-20, 25-18, 25-22. 
Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου (Ακριτίδης Β.): Κατσουπάκη Μ., Κατσουπάκη Ε., Καπετανάκη, Δεληδιαμαντή, Σεμιζογλου, Μπάλι Φ., Μπάλι Μ., Χαραλαμπίδου (L), Βολτσίνη(L), Κερασίδου, Λαζαρίδου, Τοκμακίδου, Βεράνη.
ΑλιάκμωνΑιανής : Φτάκα Χ, (L), Τσάγια, Βαβλιάρα Σ., Δαλλη, Βαβλιάρα Ζ., Τσιγγανα, Καραμανωλά, Φτάκα Θ., Τζέλου, Τζαμουλάκα.  

Πολύτιμες εμπειρίες για τις Παγκορασίδες

Τις πρώτες τους αγωνιστικές εμπειρίες σε επίσημο παιχνίδι είχαντην Κυριακή 24/11 οι Πακορασίδες του Αριστέα Φιλώτα – Αμυνταίου, που αντιμετώπισαντον Οδυσσέα Κοζάνης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ.
Παρά την ήττα με 3-0 σετ, οι νεαρές παίκτριες πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση,  τηρουμένων των αναλογιών, καθώς οι πλειονότητα των αθλητριών αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση.
Διαιτητές Νάνος - Κορμπέτη 
Σετ: (25-17, 25-11, 25-22) 
Οδυσσέας Κοζάνης (Ο.Χριστοφορίδης) : Δράκου Ε., Παπανικολάου, Χαρέλα, Γκάνια, Ζώτου, Δεσποινιάδου, Δράκου Μ.
Αριστέας (Β. Ακριτίδης): , Καπετανάκη, Μπαλί Μ., Σεμιζογλου, Βεράνη, Θεολογίδου, Παπαδημητρίου, Σωτήρη, Τοκμακίδου. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.