H 4η Ανάβαση Ελασσόνας πέρασε στην ιστορία αφήνοντας πολύ έντονες εικόνες απο διοργανωτές και αθλητές.
Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο Service Parck πλημμύρισε από οδηγούς με τις ομάδες τους να προετοιμάζουν τα αγωνιστικά για τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του αγώνα.

Αδρεναλίνη στο φούλ που ακόμη και στα δοκιμαστικά έδινε θέαμα.
Η υγρασία που επικρατούσε στην περιοχή και το ψιλόβροχο που είχε πέσει νωρίτερα έκαναν την ειδική διαδρομή να θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Την επόμενη μέρα η οποία σημειωτέον ήταν ηλιόλουστη και έκανε τους 6000 + θεατές να πάνε στα ασφαλή σημεια της διαδρομής όπως είχε φροντίσει άριστα η διοργάνωση, βοήθησε τους οδηγούς να κατεβάσουν χρόνους και να δώσουν μπόλικο θέαμα στους θεατές με ξεχωριστούς την τελευταία 5αδα οπού driftαροντας ανέβηκαν καίγοντας λάστιχα.

Άριστοι διοργανωτές το Δ.Σ της Λέσχης Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας είχαν φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια ώστε και αυτός ο αγώνας να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους αγωνιζόμενους που είχαν έρθει από όλα τα σημεία της Ελλάδος.

Οι συμμετοχές φέτος έφτασαν τις 59 έχοντας μια εγκατάλειψη από μηχανικά προβλήματα με τελικό αριθμό 58 να αγωνίζονται σε όλες τις κατηγορίες.



Το μεγαλύτερο όμως κατόρθωμα των διοργανωτών ήταν ότι είχαν κοντά τους Περιφέρεια , Δήμο ,βουλευτές ,ανάμεσά τους, η βουλευτής Στέλλα Μπίζιου, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Θανάσης Παιδής, ο περιφερειακός σύμβουλος Ανδρέας Μπρέζας, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού Κώστας Δήμκος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι φορέων οι οποίοι μάλιστα δεσμεύτηκαν ότι την επόμενη χρονιά η συνδρομή και η βοήθεια τους θα είναι διπλάσια υλικά και οικονομικά έτσι ώστε η διοργάνωση να έχει την μέγιστη επιτυχία βοηθώντας την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μέσα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Το floriniotika.gr ευχαριστεί θερμά το radioelassona.gr και τον ιδιοκτήτη του καλό φίλο Ανδρέα Νικούλη για την πολύτιμη συνεργασία του και βοήθεια το διήμερο του αγώνα..." Ανδρέα το ευχαριστώ είναι λίγο" και τον επίσης καλό φίλο Ντούφα Σάκη για την αμέριστη βοήθεια τους 

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από το διήμερο :