Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019

Στον αριθμό 00389-72226454 του ελληνικού προξενείου στο Μοναστήρι (BITOLA), μπορεί να επικοινωνεί με τις προξενικές αρχές ο κάθε Έλληνας πολίτης που βρίσκεται στο γειτονικό Μοναστήρι (BITOLA) για οτιδήποτε χρειαστεί.

Είναι μια καινοτομία την οποία εφαρμόζει ο νέος πρόξενος στο Μοναστήρι ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΡΑΚΙΝΑΣ, προερχόμενος από την Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, που δείχνει ότι στο προξενείο μας υπάρχει μια νέα δημιουργική νοοτροπία . Οι Έλληνες επισκέπτες μπορούν πλέον να υπολογίζουν στην βοήθεια του προξενείου, για το όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν 24 ώρες το 24ωρο, όπως δήλωσε ο πρόξενος.

Ο νέος Έλληνας πρόξενος στο Μοναστήρι επισκέφθηκε την Φλώρινα και συζήτησε με την διοίκηση του ΕΒΕ Φλώρινας την συνεργασία που θα έχουν για την ελληνική επιχειρηματικότητα στην γειτονική πόλη.

Ο κ. ΡΑΚΙΝΑΣ ανακοίνωσε ότι στο προξενείο μας στο Μοναστήρι λειτουργεί ανοιχτή γραμμή όλο το 24ωρο και μπορεί ο κάθε επισκέπτης από την Ελλάδα στο Μοναστήρι να επικοινωνεί με τις προξενικές αρχές για την συνδρομή τους .
Σημαντική η στήριξη αυτή για τους Έλληνες πολίτες και κυρίως για τους Φλωρινιώτες οι οποίοι βρίσκονται συχνά πυκνά στη γειτονική μας χώρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.