Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019


Δυστυχώς οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης της μειοψηφίας «Ενότητα –Συνεργασία» δεν έχουν διδαχτεί τίποτα από το παρελθόν.

Προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις, για εσωτερική κατανάλωση, και προσβλέποντας σε μια μελλοντική διάδοχη κατάσταση του συνδυασμού τους, επιδίδονται διαρκώς σε ήδη απαντημένες ερωτήσεις, μη παρακολουθώντας τα δρώμενα στην πόλη της Φλώρινας και τις Κοινότητες του Δήμου μας

Για την παρουσία μεταναστών στην περιοχή μας ο Δήμαρχος Φλώρινας απάντησε στην πρώτη συνεδρίαση ότι τέτοιο ζήτημα δεν έχει τεθεί μέχρι σήμερα και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε τους συμπολίτες μας. Όταν και όποτε τεθεί, το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει και θα πάρει αποφάσεις, αφού προηγουμένως αποφανθούν οι τοπικές κοινωνίες.

Όσο για την εκλογή των εκπροσώπων στην ΠΕΔ, γνωρίζουμε στον καθένα και την καθεμιά ότι η παράταξη μας λειτουργεί δημοκρατικά και δεν φιμώνει την ελεύθερη έκφραση και βούληση.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά το σύστημα κατανομής των εδρών μας αφαίρεσε μία έδρα προκειμένου να ενισχυθεί η μειοψηφία. Η παράταξη μας με 20 ψήφους εξέλεξε 4 αντιπροσώπους για την ΠΕΔ και η παράταξη «Ενότητα-Συνεργασία» με 11 ψήφους 3.

Το ίδιο συνέβη και στην κατανομή των εδρών στους Δημοτικούς Συμβούλους. Στον πρώην Δήμο Περάσματος υποψήφιος μας με 956 ψήφους, 4ος κατά σειρά σε ψήφους στο σύνολο των υποψηφίων του Δήμου Φλώρινας, δεν εξελέγη ενώ εξελέγησαν δημοτικοί σύμβουλοι με λιγότερες ψήφους.

Στα θετικά της μείζονος μειοψηφίας είναι το γεγονός ότι ενστερνίζεται και προωθεί προτάσεις του προγράμματος σύγκλισης της παράταξης του κ. Δημάρχου. Κι αυτό πρέπει να της το αναγνωρίσουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.