Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019


Με πρωτοβουλία της συμπολίτισσάς μας Ελευθερίας Καϊμάρα και τη βοήθεια του Προέδρου της Κοινότητας Φλώρινας Κωνσταντίνου Ρόζα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου δωρεά στο νοσοκομείο Φλώρινας.
Η προσφορά αυτή περιελάμβανε 50 μαξιλάρια, 50 σεντόνια, 50 μαξιλαροθήκες, κουβέρτες πικέ και ένα κρεβατάκι.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που είχε πάρει καιρό πριν η κ. Καϊμάρα γιατί γνώριζε ότι στο νοσοκομείο μας υπάρχουν ελλείψεις. Έτσι δημιούργησε μία εθελοντική ομάδα με γνωστές και φίλες της και υλοποίησαν αυτή την ιδέα. Την προσπάθεια αυτή στήριξε και η εταιρία «Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας Α.Ε.» με τη σύμφωνη γνώμη της Βαλίνας και του Κωνσταντίνου Ρόζα.

Στην παραλαβή των πραγμάτων παραβρέθηκε και ο διοικητής του νοσοκομείου Χρήστος Παπούλκας ο οποίος συνεχάρη ειδικά την κ. Καϊμάρα γι’ αυτή την ευγενική χορηγία αλλά και γενικά κάθε δωρητή, επώνυμο ή ανώνυμο, δεδομένου ότι συμβάλλουν με τον τρόπο αυτό σε πολλά ζητήματα και στην εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου Φλώρινας, τονίζοντας ότι «Επιθυμούμε να γίνουν και άλλες δωρεές από τους πολίτες της Φλώρινας και εμείς με τον τρόπο μας θα τις αναδείξουμε».

Ο κ. Παπούλκας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της κοινότητας γιατί στο παρελθόν βοήθησέ με ανάλογες πρωτοβουλίες, είναι συμπαραστάτης και σε άλλες δράσεις και έχει υποσχεθεί ότι θα μπορέσει να βοηθήσει και μελλοντικά.

Με τη σειρά του ο κ. Ρόζας ως Κοινοτάρχης αλλά και ως εκπρόσωπος της εταιρείας «Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας Α.Ε.» δήλωσε ότι θα στηρίζει έμπρακτα ανάλογες δράσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.