Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019


Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, το Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας συμμετείχε, μετά από πρόσκληση του Μορφωτικού Συλλόγου "ΟΡΕΣΤΙΣ" στις εκδηλώσεις που οργάνωσαν ο Δήμος Άργους Ορεστικού και η " Ορεστίδα" για να τιμηθεί η 107η επέτειος της απελευθέρωσης της πόλης μας από τον Τουρκικό ζυγό. Εξαιρετική η διοργάνωση, άψογη η φιλοξενία, τέλεια η εμφάνιση των χορευτικών ομάδων,της Ευξείνου Λέσχης Άργους Ορεστικού, του ΠΕΛΣΑ Αμπελοκήπων, του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας και της " Ορεστίδος".

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού κέντρου, που αποτελεί κόσμημα για το Δήμο Άργους Ορεστικού, το Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας παρουσίασε τοπικούς χορούς και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Ο Πρόεδρος του Μορφωτικού συλλόγου ¨Ορεστίς¨ κος Κώστας Αδάμ, αναφερόμενος στο Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας, τόνισε την μεγάλη χαρά και τιμή από την παρουσία και συμμετοχή αυτού του ιστορικού συλλόγου στα Ελευθέρια της πόλης του. Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας κας Χριστίνα Γκόλνα αναφέρθηκε στην ιστορική διαδρομή και στην μεγάλη προσφορά του συλλόγου στην διάσωση και διάδοση της αυθεντικής παράδοσης του τόπου. Εκφράστηκε η ευχή από τους δύο προέδρους των συλλόγων, να υπάρξει και στο μέλλον κοινή παρουσία και συνεργασία για την προβολή του πολιτισμικού προϊόντος της περιοχής.

Για το ΔΣ του Λ.Ε. Φλώρινας
Η Πρόεδρος 
Χριστίνα Δ. Γκόλνα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.