Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019


Μετά την ανακοίνωση των θέσεων των νέων διοικητών του Ε.Σ.Υ ο νέος διοικητής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαίδας Σταύρος Παπασωτηρίου προέβη σε μια σύντομη δήλωση στο προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο facebook γράφωντας τα εξής : 


"Θέλω να ευχαριστήσω καταρχήν τον υπουργό Υγείας κ. Κικίλια για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την επιλογή μου ως νέου διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Αποτελεί για μένα τιμή, αλλά και μέγιστη πρόκληση, να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στη Δυτική Μακεδονία και να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στους πολίτες της Περιφέρειας μας.


Σ’ αυτόν των αγώνα θέλω συμπαραστάτες μου όλο το προσωπικό του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου - ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό – και είναι σίγουρο πως θα έχουμε αγαστή συνεργασία."

1 σχόλια:

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.