Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019

on

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ                                                      ΦΛΩΡΙΝΑ 28/11/2019
ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ                                                                                                    ΠΡΟΣ
                                                                                         κ. Γιαννάκη Βασίλειο
                                                                                           Δήμαρχο ΦλώριναςΘέμα: Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς της Αλβανίας

Η Δημοτική Παράταξη Ενότητα-Συνεργασία αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και σας καταθέτει πρόταση ανάληψης συντονισμένης δράσης από τον Δήμο Φλώρινας για συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς της Αλβανίας.
Η έμπρακτη υποστήριξη και ανακούφιση των ανθρώπων που δοκιμάζονται στη γειτονική χώρα αποτελεί ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.
Με γνώμονα τη διάθεση προσφοράς, που έχουν επιδείξει οι συμπολίτες μας σε ανάλογες δράσεις κατά το παρελθόν, εκφράζουμε τη βεβαιότητα μας για την επιτυχία του εγχειρήματος και σας δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω συνεργασία. 
                                                                                    

Με τιμή

Ο επικεφαλής της παράταξης
Ευστάθιος Κωνσταντινίδης


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.