Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019


Μαζική ήταν η συμμετοχή της Ομάδας Σπάθης του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας στο Πανελλήνιο Κύπελλο που έγινε στη Πτολεμαΐδα το περασμένο Σ/Κ.

Αναλυτικά, στη κατηγορία -10 ετών ο Σιάλτσης Γιώργος κατέλαβε την 5η θέση και η Γρηγοριάδου Αλεξία την 6η θέση. Στην κατηγορία -13 ετών η Σοφία Γώγου κατέλαβε την 9η θέση. Στις κατηγορίες -17 αγοριών κοριτσιών, ο Γιώργος Σδήρος κατέκτησε την 12η θέση και ο Λουκίδης Βασίλης την 28η ενώ στα κορίτσια η Μαρία Κετσετζή ήρθε 16η και η Δήμητρα Τσατσαράκη 27η. Να σημειωθεί ότι 10 Σπαθίστες από την Πτολεμαΐδα έκαναν το αγωνιστικό τους ντεμπούτο με τα χρώματα του ΟΞΙΦ.

Οι Αγώνες οργανώθηκαν από τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας και προσέλκυσαν 160 Σπαθίστες από όλη τη Χώρα!

Στο Τάλιν της Εσθονίας ο Στάθης Γεροσίδερης «σφύριξε» τον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών στο Ξίφος Μονομαχίας.

Το επόμενο σαββατοκύριακο ο ΟΞΙΦ συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας με τη διοργάνωση του Κυπέλλου Φλώρινας στο Ξίφος Μονομαχίας -20 καθώς και το Kids Cup Vol.1. Οι Αγώνες θα λάβουν χώρα στο ΟΞΙΦ Αρένα και ξεκινούν στις 9:00 πμ με την Είσοδο Ελεύθερη για το Κοινό.

Ταυτόχρονα οι Εφηβικές Ομάδες ξίφους ασκήσεως του ΟΞΙΦ ταξιδεύουν στη Βουδαπέστη για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Από το Δ.Σ.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.